Vizita nga jashtë vendit

Kaluam një kohë të bukur dhe të bekuar së bashku me pastore Esther nga Viena, e cila, fatkeqsëisht për shkak të Covid-19 nuk pati mundësinë ta vizitojë KBM në Shqipëri në tetor së bashku me koleget e saj. Esther Handschin është pastore e UMC-së në Vjenë – Floridsdorf. Burri i saj quhet Eike Nungesser, ai është mësues. Ata qëndruan disa ditë në Shqipëri për të parë më afër punën e KBM si dhe për të shkëmbyer eksperienca me pastorët e kishave tona.