Dita e Kishës

Së bashku festuam ditën kombëtare të Kishës së Bashkuar Metodiste. Të ftuar ishin të gjitha kishat tona në Shqipëri. Jemi shumë falenderues për çdo mundësi që kemi për tu takuar së bashku dhe për të adhuruar Perëndinë. Po ndajmë këtu disa foto nga aktiviteti ynë në Selcë të Pogradecit.