Maratona e Tiranës

Pjesëmarrja e anëtarëve të kishës në Maratonën e Tiranës ka shërbyer si një akt i përkushtuar dhe solidariteti nga ana e të rinjve të kishës.
Ashtu si çdo vit fondet e grumbulluara nga ky eveniment do të drejtohen për projektin social të kishës Ndërhyrja e Hershme, i cili mbështet fëmijët me aftësi të kufizuara.Këtu mund të lexoni më tepër rreth organizimit dhe zhvillimit të maratonës.