Aktivitet me Gratë

Gratë e kishës kaluan një kohë të bekuar me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas

Është bërë traditë në kishën tonë që çdo 8 mars, nënat dhe vajzat organizohen për të kaluar një kohë të këndëshme me njëra-tjetrën.

Këtë vit ato zgjodhën që ta festonin ditën e tyre në Divjakë.

Është një ditë e shënuar për të gjithë ne, që të festojmë bashkë me to dhe t’u krijojmë mundësinë që të kalojnë kohë me njëra-tjetrën.