Maratona e Tiranës

Maratona e Tiranës

Maratona këtë vit duhet të ishte zhvilluar në Tiranë në 17 Tetor 2020. Një ekip nga Kisha Metodiste e Shqipërisë do të merrte pjesë në këtë vrapim me mbështetjen e vendeve të tjera. Nën moton “Vraponi së bashku dhe ndihmoni njerëzit”, donacionet do të mbledheshin për projektin “Ndërhyrja e Hershme” në Shqipëri. Në vitin e kaluar u mblodhën, më shumë se 10,000 €.

Pandemia e covid-19 me kufizimet e saj të udhëtimit tani ka çuar në anulimin e maratonës. Meqenëse kjo nuk mund të zhvillohet, ne kemi vendosur ta bëjmë atë të Shtunën, 31 Tetor. Do të organizuohet një maratonë virtuale e cila fillon në orën 10 të mëngjesit.

Maratona e Tiranes 2019

Edhe kisha jonë u bë pjesë e maratonës së Tiranës. Të gjithë vrapuam nën një kauzë të përbashkët,për fëmijët me aftësi të kufizuara,në mbështetje të projektit “Ndihma e hershme” si nismë e kishës Metodiste.