Vizita e Grupit nga Viena

Vizita e Grupit nga Viena

Në datën 24-28 Tetor 2019 kishën Metodiste në Shqipëri e vizitoi një grup nga Viena. Miqtë tanë të cilët udhëtonin për herë të parë në vendin tonë mbetën të mahnitur nga bukuria e Shqipërisë por edhe nga kishat tona Metodiste ku sipas tyre vërehej prezenca e shumë të rinjëve të cilët frkuentojnë kishën rregullisht. Së bashku ne kaluam një kohë të bekuar, ku ndamë mendimet besimin dhe eksperiencat.