Seminar malor në Voskopojë

Në seminarin malor “Voskopoja 2020”, morën pjesë 30 veta. Tema e seminarit ishte: “Me Jezusin gjithmonë ka shpresë”, e cila rezultoj nje temë e sukseshme sepse gjatë diskutimit, u përfshinë pothuajse të gjithë. Më pas bashkarisht vizituam rrugicat e Voskopojës për tu njohur me historinë e saj, që dikur ka qenë qyteti i dytë më i madh pas Stambollit dhe 8 kisha nga 24 që ka pasur dikur, një Akademi ushtarake dhe një Biblotekë dhe Shtypshkronjë nga më të mëdhatë e kohës. Të nesërmen pas mëngjesit në orën 09:00 uzhvillua Shërbesa e së Dielës. Gjithcka kaloi shumë mirë.