Kampi veror për fëmijë

Kampi veror për fëmijë

Kampi veror për fëmijet u zhvillua edhe këtë vit në qytetin e Pogradecit.
Femijet shpalosën idetë dhe fantazinë e tyre për të shfaqur historitë e Biblës . Midis lojrave të ndryshme ata mësuan më shumë rreth magjisë së historive të ungjillit . Këtë vit kampionët tanë të vegjël janë rritur si në shtat ashtu edhe në besim .