Elbasan

Kisha Metodiste Elbasan

Kisha Metodiste Elbasan, ka filluar organizimin e saj qe ne gusht te vitit 2014, (percaktimi i godines se kishes, arredimi i kishes, ftesa dhe ungjillizimi i njerzeve etj), por sherbesen e pare e ka zhvilluar ne daten 26 tetor 2014 dhe nga ai moment ka funksionuar normalisht.

Projekte

Gjate kesaj periudhe te funksionimit te jetes se saj te krishtere, Kisha Metodiste Elbasan, ka zhvilluar nje sere projektesh nder te cilat mund te permend: Projektin per pemet frutore, Projektin ne ndihme te familjeve me problem te theksuara ekonomike dhe sociale,

Pastori

Kisha Metodiste Elbasan, ishte nje  bashkesia e re dhe kur mora persiper per te sherbyer aty, sigurisht qe kam ndjere nje pergjegjesi te madhe por me ndihmen e Zotit kemi arritur deri ketu. Une quhem Florian Cela dhe jam 48 vjec. Kam perfunduar dy universitete (Akademine ushtarake dhe Fakultetin e Histori-Gjeografise dhe momentalisht jam ne vitin e 4-t te studimeve teologjike prane Kolegjit Europian Nazaretas. Aktualisht punoj si drejtor i nje shkolle 9-vjecare, ne Memelisht, prane qytetit te Pogradecit. Banoj ne qytetin e Pogradecit dhe per cdo te diele sherbej prane Kishes Metodiste Elbasan se bashku me familjen time. Bashkshortja ime Dona ka qene mbeshtetsja me e afer dhe eshte marre me menaxhimin, organizimin dhe financat e kishes, nderkohe qe dy djemte Donaldi dhe Amadeo kane drejtuar Adhurimin. Para se te filloja sherbesen ne Elbasan kam drejtuar kohen e Lutjes prane Kishes Metodiste te Pogradecit. Mbetem i perulur dhe I perkushtuar per te bere me te miren e mundeshme dhe me ndihmen e Zotit ne sherbim te Kishes Metodiste.

Florian Çela
Pastor Laik

tel: +355 69 87 253 20

Adresa:Rr ''Dhimitër Shuteriqi'' , Elbasan