Solidarizimi për tërmetin e 26 Nëntorit

Solidarizimi për tërmetin e 26 Nëntorit

Duke parë dëmet dhe pasojat që la tërmeti i 26 Nëntorit Kisha Metodiste Shqipëtare ka qenë aktive dhe ka punuar për të ju ardhur në ndihmë familjeve të dëmtuara në zonat e prekura nga pasojat e tërmetit. Vlersimi i situatës nga Kisha Metodiste Më datë 30 Nëntor Musta Isufi dhe Gjergj Lushka kanë parë nga

Read more
Maratona e Tiranës

Maratona e Tiranës

Edhe kisha jonë u bë pjesë e maratonës së Tiranës. Të gjithë vrapuam nën një kauzë të përbashkët,për fëmijët me aftësi të kufizuara,në mbështetje të projektit “Ndihma e hershme” si nismë e kishës Metodiste.

Read more
Inagurimi i Kishës në Pogradec

Inagurimi i Kishës në Pogradec

Kisha e Bashkuar Metodiste në Shqipëri inaguroi një shtepi të re për Zotin tonë. Le të jetë ajo e mbushur me dashuri dhe hir nën emrin e perëndisë sonë të shenjtë . Edhe pse u desh një kohë e gjatë për ta perfunduar projektin e rikonstruksionit per bashkesinë e Pogradecit më në fund jemi të

Read more
Dita e Kishës në Dajt

Dita e Kishës në Dajt

Ashtu siç do vit dhe këtë vit, ne bëmë  udhëtimin e përbashkët  mes kater Kishave. Ashtu si  udhëtimet e tjera ( në natyrë) edhe këtë udhëtim ne e kemi bërë  në Dajt. Sa del nga Tirana dhe merr rrugën e Dajtit, ndodhet diku mes malesh, shumë metra mbi nivelin e detit, e strukur mes kurbave

Read more
Kampi veror për fëmijë

Kampi veror për fëmijë

Kampi veror për fëmijet u zhvillua edhe këtë vit në qytetin e Pogradecit. Femijet shpalosën idetë dhe fantazinë e tyre për të shfaqur historitë e Biblës . Midis lojrave të ndryshme ata mësuan më shumë rreth magjisë së historive të ungjillit . Këtë vit kampionët tanë të vegjël janë rritur si në shtat ashtu edhe

Read more
Gjinar dhe Durrës

Gjinar dhe Durrës

Fundjava e 1-2 korrikut 2017 ishte, në dy aspekte, arsye për gëzim për Kishën Metodiste të Bashkuar në Shqipëri: Më 1 korrik 2017, në Gjinar / Elbasan u zhvillua celebrimi i parë i ditës së Kishës Metodiste; më 2 korrik 2017, u mbajt shërbesa e parë e Kishes Metodiste në Durrës, qyteti i dytë më i madh i Shqipërisë.

Read more
Kampi veror në Spille

Kampi veror në Spille

Një tjetër aktivitet i zhvilluar prej të cilit mesouam edhe më shumë rreth Biblës ,por edhe rreth njëri tjetrit duke kaluar një kohë miqësore të gjithë së bashku nën emrin e Zotit.

Read more
Konferenca e të rinjve në Spille

Konferenca e të rinjve në Spille

Konferenca e të rinjve e zhvillur këtë vit për herë të parë në Shqipëri u mbajt në Spille. Në këtë konferencë morën pjsëtë rinj të ndryshëm nga Shqipëria,Maqedonia dhe Serbia. Tema e këtij seminari ishte : “Si të jemi dishepuj të Jezu Krishtit” . Ishte një kohë e bekuar ku të rinjtë ndanë me njeri tjetrin eksperiencat dhe njohuritë por...

Read more