Filter Categories
Filter - All
Aktivitete
Sort By None
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Dita e Kishës Dajt
  by
  admin
  /
  May 25, 2019
  Ashtu siç do vit dhe këtë vit, ne bëmë udhëtimin e përbashkët mes kater Kishave. Ashtu si udhëtimet e tjera ( në...
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Kampi veror ne Spille
  by
  User 3
  /
  July 1, 2019
  Një tjetër aktivitet i zhvilluar prej të cilit mesouam edhe më shumë rreth Biblës ,por edhe rreth njëri tjetrit duk...
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Konferenca e të rinjve në Spille
  by
  admin
  /
  August 1, 2019
  Konferenca e të rinjve e zhvillur këtë vit për herë të parë në Shqipëri u mbajt në Spille. Në këtë konferencë morën...
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Seminar ne Spille
  by
  User 3
  /
  August 1, 2019
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Kampi veror për fëmijë
  by
  admin
  /
  August 30, 2019
  Kampi veror për fëmijet u zhvillua edhe këtë vit në qytetin e Pogradecit. Femijet shpalosën idetë dhe fantazinë e ...
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Vizita e Grupit nga Viena
  by
  admin
  /
  October 28, 2019
  Në datën 24-28 Tetor 2019 kishën Metodiste në Shqipëri e vizitoi një grup nga Viena. Miqtë tanë të cilët udhëtonin ...
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Maratona e Tiranës
  by
  admin
  /
  November 4, 2019
  Edhe kisha jonë u bë pjesë e maratonës së Tiranës. Të gjithë vrapuam nën një kauzë të përbashkët,për fëmijët me aft...
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Solidarizimi për tërmetin e 26 Nentorit
  by
  admin
  /
  November 30, 2019
  Më datë 30 Nëntor Musta Isufi dhe Gjergj Lushka kanë parë nga afër dëmet që ka shkaktur tërmeti në disa familje në ...
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Inagurimi i Kishës në Pogradec
  by
  admin
  /
  January 10, 2020
  Kisha e Bashkuar Metodiste në Shqipëri inaguroi një shtepi të re për Zotin tonë. Le të jetë ajo e mbushur me dashur...